HomeOver ons
over ons

Bruisend Buurttheater
& Stadspodium

Over ons

Bij De Regentes is er altijd wat te doen of te beleven. Kom genieten van theater, dans, muziek en meer. Ga aan de slag als vrijwilliger of doe mee en laat je idee tot bloei komen in ons theater!

“De Regentes voelt als een tweede thuis.
Hier werken is het leukste wat er is.”

Wat we

doen

De Regentes is een bruisend buurttheater in een uniek gebouw. Op professionele wijze bieden wij een warm bad aan bewoners, bezoekers, opkomende en gearriveerde (podium)-kunstenaars, partners en huurders. Als cultuuranker en multicultureel stadspodium zijn we een plek waar iedereen zich thuis voelt.

Ons

Verhaal

De Regentes is een begrip in Den Haag. Meer dan honderd jaar geleden opende het gebouw haar deuren als het grootste overdekte zwembad van Europa. Na een turbulente geschiedenis moest het zwembad in 1995 sluiten, waarna het uiteindelijk een nieuwe bestemming heeft gekregen als theater. En daar zijn wij heel dankbaar voor!

Het

Team

Met een klein vast team van medewerkers en meer dan 100 vrijwilligers werken we dagelijks aan mooie programma’s. Ook werken we samen met festivals, (podium)kunstenaars, diverse gastprogrammeurs en vele partners uit de buurt en de stad.
Hierdoor zorgen we voor verbinding, versterking en verbetering in stadsdeel en stad.

Steun
ons
Wil je ons bijzondere theater financieel een steuntje in de rug geven? Doe dan een donatie.
Word
Badgast
Voor onze vrienden hebben we een club opgericht: De Badgasten. Doe mee, en word ook Badgast.