HomeDoe mee
DOE MEE

voor wie
liever meedoet
dan thuiszit!

Doe mee en ontwikkel je talenten bij De Regentes. Of je nu graag achter de schermen wilt meehelpen als vrijwilliger of liever zelf op het podium staat, er is plek voor iedereen om mee te doen. Samen maken we cultuur voor en door de buurt!

Word

vrijwilliger

De Regentes bruist als culturele ontmoetingsplek! Het bijzondere gebouw, de voorstellingen en de betrokken buurtbewoners zorgen voor een energieke en gezellige sfeer. En dat is precies waarom veel vrijwilligers ervoor kiezen aan de slag te gaan bij ons theater.

Als vrijwilliger kun je jezelf inroosteren voor diensten en gaandeweg ontdekken welke vrijwilligersfunctie het beste bij je past. Inmiddels werken we met meer dan honderd vrijwilligers in alle lagen van de organisatie; zonder hen zou het theater niet kunnen bestaan. Kom jij ook ons team versterken?

Ontwikkel

je talent

Bij De Regentes helpen we graag ongekend podiumtalent een stapje verder, zowel amateurs als (beginnende) professionals.

We bieden een podium aan jou als bewoner, organisatie, vereniging, kunstenaar, professional of amateur. Zo coachen we nieuwe makers en gezelschappen uit de buurt en kunnen amateurs onder leiding van professionals intensieve ontwikkeltrajecten doorlopen bij onze community art-projecten.

Heb je een idee of wens? Laat je horen!

samen

cultuur maken

De Regentes werkt nauw samen met Haagse welzijnsorganisatie Wijkz Segbroek. Samen met buurtbewoners ontwikkelen we inspirerende culturele activiteiten en projecten waarmee we de buurt en alle bewoners versterken en verbinden.

Medewerkers van Wijkz en De Regentes maken samen met jou, theatermakers en (podium)kunstenaars projecten voor en door de buurt.

Doe mee en maak samen met ons cultuur voor iedereen!

steun
ons
Wil je ons bijzondere theater financieel een steuntje in de rug geven? Doe dan een donatie.
word
badgast
Voor onze vrienden hebben we een club opgericht: De Badgasten. Doe mee, en word ook Badgast.

Terugblik: De overtocht

“De Overtocht” was een cultuurparticipatieproject van TDR en Wijkz Segbroek in samenwerking met Beyond Bharata Natyam, Evangelische Broedergemeente Haaglanden, Hindoestaanse Ouderenbond, Kleurrijk Segbroek, Stichting Sarita, Vitaal Segbroek en Ferdy Karto (regie). We hebben in Nederland een rijk, maar ook een zeer bewogen verleden. Voorstelling ‘De Overtocht’ bood een inkijkje in deze gedeelde geschiedenis. Wij hebben de handen ineengeslagen om een overtocht mogelijk te maken langs indrukwekkende verhalen rondom Keti Koti en 150 jaar Hindoestaanse migratie. Van Fort Elmina in West-Afrika naar plantages op de eilanden of naar het Surinaamse binnenland. En dan weer verder, tot aan Den Haag.
“Ik ben in mijn leven helaas geen grootvader geworden, maar dankzij dit project heb ik er ineens toch acht kleinkinderen bij.”
Een leven lang