HomeVerhuur
Verhuur

Rauw &
monumentaal

HET GEBOUW

Met haar stoere, monumentale uitstraling is theater De Regentes een unieke locatie, geschikt voor veel verschillende activiteiten en evenementen. Je vindt er geen pluche en tapijt, maar zwembadtegels, roodbruine bakstenen en authentieke elementen die een onvergetelijke indruk achterlaten. Het is van oudsher een plek waar iedereen welkom is en dat merk je nog steeds aan de warme sfeer die er in De Regentes hangt.

culturele verhuur

Onze ruimtes zijn geschikt voor zowel professionele makers als amateurgezelschappen. Zo verhuren we regelmatig ruimtes voor concerten, (dans)voorstellingen, film- of fotoshoots, schoolmusicals, dansschooluitvoeringen, kleine en grote repetities en festivals.

Wil je op vaste basis een ruimte huren? Dat kan! In de kleine zalen is regelmatig plek voor ‘vaste huurders’ die wekelijks repetities houden of lessen geven.

zakelijke verhuur

Ons bijzondere gebouw met verschillende ruimtes leent zich goed voor zakelijke evenementen. Regelmatig worden er in De Regentes congressen (met of zonder sub-zalen), zakelijke ontvangsten, diners, trainingen of (kleine) vergaderingen georganiseerd. Het theater is centraal gelegen, vlakbij het centrum van Den Haag en is goed bereikbaar met het OV.

Ben je geïnteresseerd in het huren van een van onze ruimtes voor jouw zakelijke event? Vraag dan een rondleiding of een vrijblijvende offerte aan.

Saskia van der Lans
Voor informatie over de mogelijkheden en prijzen voor culturele verhuur, neem contact op met Saskia.
Petra Polderman
Voor informatie over de mogelijkheden en prijzen voor zakelijke verhuur, neem contact op met Petra.
Gaby Brinkman
Voor informatie over de mogelijkheden en prijzen voor culturele verhuur, neem contact op met Gaby.
Het was een zeer aangename ervaring bij jullie en hopelijk tot een andere keer!
Serrvidoras, Zr, Nadiya Beznadiynych, toneelstuk, 2022
Het Ketelhuis is een geweldige plek. […] De hele sfeer bij De Regentes is uitnodigend en inspirerend.
BUZA, 2019
Het was een prachtige avond met geweldige ondersteuning door Endro en de heren technici. Niets dan lof!
Frans van Hilten, musical in de Grote Zaal, 2022
Alles was goed geregeld en mensen hebben genoten van de rondleiding met om elke hoek weer een verrassing.
OCW, 2022
De ontvangst van Petra en de verdere verzorging van de middag was uitstekend! Er werd goed meegedacht, heel fijn. Een aanrader!
RWS, 2019
Catering bij De Regentes is goed geregeld
De Regentes kan eenvoudige borrel- en luncharrangementen verzorgen als onderdeel van een verhuring. Voor uitgebreidere arrangementen werken we samen met verschillende professionele lokale cateraars. We adviseren je graag over de mogelijkheden.