HomeEducatie
EDUCATIE

spelen
ervaren &
leren!

Van voorzichtige stapjes tijdens Peuterdans, zelf op het podium schitteren tijdens je groep 8 eindmusical tot zelf hier projecten mogen bedenken als jong volwassene.

Bij De Regentes krijg je de ruimte om een Leven Lang te Leren.

Als buurttheater van de wijk Segbroek zijn wij graag een plek die aanvoelt als een tweede huis. Een plek die veilig voelt. Want daar waar je je veilig voelt kun je groeien. Zo is De Regentes er ook graag voor onze kinderen uit de wijk én daarbuiten!

Met een mooi en gevarieerd aanbod voor de scholen hopen wij zo de kinderen een belevenis te geven waar ze thuis over zullen praten; een indrukwekkende voorstelling die bekeken wordt met ogen vol verwondering of een spannende dans-, theater- of muziekworkshop waar de energie vanaf spat.

Ons aanbod staat in de VONK, die Cultuurschakel jaarlijks verspreid op alle basisscholen. Via Cultuurschakel zijn onze voorstellingen te boeken.

Joanne Mellink
Wij denken graag met je mee, dus mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Joanne Mellink.

onvergetelijke afsluiting basisschooltijdperk

Geef je leerlingen een onvergetelijke afsluiting van hun basisschooltijdperk. Laat ze hun eindmusical spelen in onze Grote Zaal. De totaalervaring van spelen voor een volle zaal omlijst met prachtig licht en zuiver geluid zorgt voor een ervaring die ze altijd zullen blijven herinneren.

Voor vragen of maatwerk, neem contact op met de afdeling Verhuur: verhuur@theaterderegentes.nl

‘Ik heb in tijden niet zo hard, samen met de kinderen, gelachen’
Leerkracht van de Rosa Basisschool

Ik heb zo veel geleerd en vrienden voor het leven gemaakt”
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus semper commodo mauris, id imperdiet sapien placerat vitae. Proin nisl augue, iaculis.
ontwikkel je talent