HomeEducatie
EDUCATIE

spelen
ervaren &
leren!

Als buurttheater van de wijk Segbroek zijn wij te vinden op loopafstand van school! We zijn graag een plek die aanvoelt als een tweede huis. Een plek die veilig voelt. Want daar waar je je veilig voelt, kun je groeien.

Met een mooi en gevarieerd aanbod voor scholen willen we kinderen een belevenis geven waar ze thuis over zullen praten; een indrukwekkende voorstelling die bekeken wordt met ogen vol verwondering of een spannende dans-, theater- of muziekworkshop waar de energie vanaf spat.

Met trots presenteren we hiernaast ons programma voor het komende theaterseizoen. Ons aanbod staat in de VONK, die Cultuurschakel jaarlijks verspreid op alle basisscholen. Via Cultuurschakel zijn onze voorstellingen te boeken.

In onze verschillende ruimtes; van grote zaal tot dansstudio is er daarnaast nog veel meer mogelijk. Willen jullie bijvoorbeeld de eindmusical presenteren op het grote podium, of heb je zelf een spannend plan? We denken graag met je mee!

Joanne Mellink
Wij denken graag met je mee, dus mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Joanne Mellink.

Onvergetelijke afsluiting basisschooltijdperk

Geef je leerlingen een onvergetelijke afsluiting van hun basisschooltijdperk. Laat ze hun eindmusical spelen in onze Grote Zaal. De totaalervaring van spelen voor een volle zaal omlijst met prachtig licht en zuiver geluid zorgt voor een ervaring die ze altijd zullen blijven herinneren. Voor vragen of maatwerk, neem contact op met Gerard van de afdeling Verhuur.
“Ik heb in tijden niet zo hard, samen met de kinderen, gelachen!”
Leerkracht van de Rosa Basisschool
Schoolvoorstellingen