HomeDoe meeVrijwilligers
Doe mee

Vrijwilligers zijn
onze Spetters!

Vrijwilligers

De Regentes kan niet zonder de inzet en het enthousiasme van haar vele vrijwilligers. Georganiseerd in verschillende teams laten ze jouw bezoek aan het theater soepel verlopen en zorgen ze voor een ontspannen sfeer waardoor iedereen zich thuis voelt. Met een knipoog naar ons zwembadverleden noemen we ze heel toepasselijk onze Spetters!

Wat doen onze vrijwilligers?

Vrijwilligers werken in alle onderdelen van het theater. Zo kun je voor, tijdens en na de voorstelling meewerken achter de bar, kassa of bij het scannen van de kaartjes. Werk je liever achter de schermen van het theater? Dat kan bij Productie of de afdeling Publiciteit.

In de gezellige Tearoom bereiden vrijwilligers de heerlijkste koffie en broodjes voor bezoekers die daar even neerstrijken. Daarnaast hebben we een vast klusteam dat iedere dinsdagochtend zorgt voor onderhoud en verbeteringen van ons gebouw.

Vrijwilligers worden in de diverse teams aangestuurd door onze professionele teamleiders.

Wat kun je van ons verwachten?

Als vrijwilliger bij theater De Regentes ben je onderdeel van een professioneel theater: een creatieve, dynamische en gezellige werkomgeving. Na je aanmelding kijken we in welk team je het beste tot je recht komt. Je wordt ingewerkt en krijgt bij het werk begeleiding van onze professionele teamleiders en teamleden. Er zijn regelmatig feestelijke en inhoudelijke (team)bijeenkomsten en er is de mogelijkheid om relevante trainingen te volgen. Als vrijwilliger kun je bovendien voorstellingen gratis bezoeken.

Met een wekelijkse digitale nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en elke maand ontvang je de Spetter – een door vrijwilligers gemaakt maandblad met interviews en achtergrondinformatie.

Wat verwachten we van onze vrijwilligers?

Vrijwilligers draaien minimaal twee diensten per maand. Je kan jezelf maandelijks online inroosteren voor diensten waarbij je kan kiezen uit dag-, avond- en weekenddiensten. Een dienst duurt meestal vier à vijf uur.

Wij zijn een professioneel theater dat veel belang hecht aan kwaliteit voor en achter de schermen. Als vrijwilliger verwachten we dan ook dat je actief en betrokken bent en dat we op je kunnen bouwen. Samen zorgen we ervoor dat iedereen die hier komt het naar zijn zin heeft!

Den Haag Doet

Als vrijwilliger kun je je aanmelden bij Den Haag Doet, een platform van de gemeente Den Haag dat speciaal is ontwikkeld voor Haagse vrijwilligers. Hier kun je trainingen volgen en vrijwilligersvacatures vinden, en ontvang je ieder jaar een leuke attentie.

Word
vrijwilliger
Wil jij ook onderdeel worden van ons team van Spetters? Wij zijn altijd op zoek naar (nieuwe) enthousiastelingen die onze vrijwilligersgroep willen komen versterken.
Bekijk onze
vacatures
Bekijk onze vacatures

Neem contact op met onze Vrijwilligerscoördinator Coby

Coby van der Weerd
Vrijwilligerscoördinator