Home • Plan je bezoek
Plan je bezoek

Welkom bij
De Regentes

Plan je bezoek

Intro plan je bezoek

Kaartverkoop

Je kunt kaarten kopen via de website of aan de kassa in het theater. Online gaat de betaling via iDeal. Aan de kassa kun je met PIN betalen of contant (alleen gepaste bedragen). Wij geven geen geld terug voor gekochte kaarten.

Kaartverkoop via de website

De eerste keer dat je kaartjes koopt via onze website moet je een account aanmaken. Dit is eenmalig, daarna kan je altijd inloggen met je e-mailadres en wachtwoord. De betaling gaat via iDeal. Na betaling ontvang je het e-ticket in je mailbox. In het theater kan je het e-ticket op je telefoon laten zien, de tickets hoeven niet uitgeprint te worden.

Openingstijden box office

De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 14:00 en 1 uur voor aanvang van voorstellingen.

Zitplaatsen

De meeste voorstellingen in De Regentes hebben geen vaste zitplaatsen. Als een voorstelling wel geplaceerd is, staat dit er duidelijk bij als je een kaartje koopt. Je kunt dan op een plattegrond stoelen uitkiezen. Op het e-ticket staat het stoel- en rijnummer vermeld.

Toegankelijkheid

Voor mindervalide bezoekers is er een lift aanwezig waar een rolstoel in past. Een scootmobiel past niet in de lift, maar er is wel een gewone rolstoel beschikbaar om in over te stappen als dat nodig is. Alle zalen zijn bereikbaar met een rolstoel en er is een aangepast toilet aanwezig.

Wil je een rolstoelplek reserveren of heb je een andere vraag over toegankelijkheid in en om het gebouw? Neem dan contact met ons op.

Ooievaarspas

Ooievaarspashouders krijgen 50% korting op de toegangsprijs van voorstellingen en activiteiten. Je kan je kaartjes met Ooievaarskorting online of aan de kassa in het theater kopen (zie openingstijden kassa). Aan de kassa wordt de pas gescand, online wordt gevraagd je pasnummer in te vullen. Let op: niet alle voorstellingen en activiteiten vallen onder de Ooievaarskorting. Bij verhuur van het theater bepaalt de huurder of de Ooievaarskorting geldig is.

Vragen over kaartverkoop?

Gaby Brinkman
Voor vragen over kaartverkoop, neem contact op met Gaby en haar team. Tel. 070-2119988

Eten en drinken

Het theatercafé met terras is van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00-15:00 uur geopend voor iedereen die iets wil komen drinken of een broodje wil eten, ook als je niet naar een voorstelling gaat. Bij voorstellingen in de avond is vanaf een uur voor aanvang de gezellige theaterfoyer geopend. Alle medewerkers achter de bar zijn vrijwilliger in het theater!