HomePlan je bezoek
Plan je bezoek

Welkom bij
De Regentes

Plan je bezoek

Welkom in ons theater! Ons team van medewerkers en vrijwilligers staat voor je klaar om je te ontvangen. Mocht je (online) de weg toch niet helemaal kunnen vinden, laat het ons weten. We helpen je graag verder.

TICKETverkoop

Je kunt tickets kopen via de website of aan de kassa in het theater. Online gaat de betaling via iDeal. Aan de kassa kun je met PIN betalen of contant (alleen gepaste bedragen). Wij geven geen geld terug voor gekochte tickets.

ticketverkoop via de website

De eerste keer dat je tickets koopt via onze website moet je een account aanmaken. Dit is eenmalig, daarna kan je altijd inloggen met je e-mailadres en wachtwoord. De betaling gaat via iDeal. Na betaling ontvang je het e-ticket in je mailbox. In het theater kan je het e-ticket op je telefoon laten zien, de tickets hoeven niet uitgeprint te worden.

Openingstijden box office

De kassa is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 14:00 en 1 uur voor aanvang van voorstellingen.

LET OP: KASSA & THEATER ZIJN VOOR PUBLIEK GESLOTEN VAN 19 JULI T/M 19 AUGUSTUS

Zitplaatsen

De meeste voorstellingen in De Regentes hebben geen vaste zitplaatsen. Als een voorstelling wel geplaceerd is, staat dit er duidelijk bij als je een ticket koopt. Je kunt dan op een plattegrond stoelen uitkiezen. Op het e-ticket staat het stoel- en rijnummer vermeld.

Toegankelijkheid

Voor mindervalide bezoekers is er een lift aanwezig waar een rolstoel in past. Een scootmobiel past niet in de lift, maar er is wel een gewone rolstoel beschikbaar om in over te stappen als dat nodig is. Alle zalen zijn bereikbaar met een rolstoel en er is een aangepast toilet aanwezig.

Wil je een rolstoelplek reserveren of heb je een andere vraag over toegankelijkheid in en om het gebouw? Neem dan contact met ons op.

Ooievaarspas

Ooievaarspashouders krijgen 50% korting op de toegangsprijs van voorstellingen en activiteiten. Je kan je tickets met Ooievaarskorting online of aan de kassa in het theater kopen (zie openingstijden kassa). Aan de kassa wordt de pas gescand, online wordt gevraagd je pasnummer in te vullen. Let op: niet alle voorstellingen en activiteiten vallen onder de Ooievaarskorting. Bij verhuur van het theater bepaalt de huurder of de Ooievaarskorting geldig is.

Parkeren

In de Weimarstraat en op het Regentesseplein is parkeren betaald, behalve op zondag tot 18:00 uur (gratis). In de omliggende straten is het alle dagen tot 18.00 uur vrij parkeren, daarna betaald.

Vragen over ticketverkoop?

Gaby Brinkman
Voor vragen over ticketverkoop, neem contact op met Gaby en haar team. Tel. 070-2119988

Eten en drinken

Het theatercafé met terras is van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00-17:00 uur geopend voor een lekker drankje of broodje, ook als je niet naar een voorstelling gaat. Bij voorstellingen in de avond is vanaf een uur voor aanvang de gezellige theaterfoyer geopend. Alle medewerkers achter de bar zijn vrijwilliger in het theater!