HomeOver onsSteun ons
Over ons

Steun
De Regentes

Steun Ons

Wij zijn een theater voor en door de buurt, met meer dan honderd enthousiaste vrijwilligers en een bruisende programmering voor jong en oud. Wil je ons bijzondere theater financieel een extra steuntje in de rug geven, dan is dat heel welkom. Hieronder lees je hoe je dit kunt doen.

Doneer aan de Regentes

Je kunt ons steunen door een (eenmalige) donatie te doen, of door lid te worden van onze vriendenclub: de Badgasten.

Dankzij alle donaties en Badgastbijdragen kunnen we investeren in kleine en grotere extra’s die de kwaliteit van het theater voor de bezoekers verhogen. Investeringen waar we anders geen budget voor hebben. Zo hebben we met donaties in 2020 een nieuwe vleugel voor de Grote Zaal kunnen aanschaffen.

Word badgast

Sinds 2017 bestaat de vriendenclub van De Regentes. Voor minimaal € 30 per jaar kun je Badgast worden. Badgasten ontvangen drie keer per jaar een aparte nieuwsbrief met nieuws over het theater, uitnodigingen voor extra’s en tips voor bijzondere voorstellingen. Op dit moment zijn er zo’n 160 Badgasten.

Andere mogelijkheden

Boek je de donatie liever meteen zelf over? Maak dan een bedrag naar keuze over op bankrekening:
NL 89 RABO 0187 4624 96 ten name van Stichting De Nieuwe Regentes, onder vermelding van ‘donatie’.

Overige gegevens:
Naam: Stichting De Nieuwe Regentes
Fiscaal nummer: 852290159
KvK-nummer: 56748450
Contactgegevens: Weimarstraat 63 | 2562 GR Den Haag | 070-2119988 | mail@denieuweregentes.nl

Giftenaftrek als donateur

De Regentes heeft een ANBI-status. Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in hun aangifte inkomstenbelasting een gift aan een culturele ANBI vermenigvuldigen met 1,25 en als gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen zelfs 1,5 keer het bedrag van een dergelijke gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.