HomeDoe meeSamen cultuur maken
doe mee

Samen komen
we verder!

Samen cultuur maken

Samen komen we verder! Met dit motto trekken De Regentes en Welzijnsorganisatie Wijkz Segbroek de buurt in om samen met buurtbewoners inspirerende projecten op te zetten die tot de verbeelding spreken. Deze projecten zijn heel divers en worden begeleid door medewerkers van Wijkz en theatermakers en producenten van De Regentes.

Als theater voor en door de buurt brengen we cultuur dichtbij. Nu we samenwerken met Wijkz kunnen we nog verder en dieper de buurt in om samen met ongekend talent te werken aan prachtige projecten voor uiteenlopende bewoners en publieksgroepen. Door mee te doen ervaren buurtbewoners de onvergetelijke kracht van cultuur!

Een voorbeeld van zo’n project is Muziek in de buurt, waarbij conservatoriumstudenten met bewoners de buurt in zijn gegaan om samen muziek te maken op bijzondere locaties in de wijken. Een Leven Lang is een ander mooi project waar kinderen van de Klimopschool samen met een groepje ouderen een voorstelling hebben gemaakt over hun leefwerelden. En tijdens Haagse Vrouwendagen & De Mantelzorger in de spotlight hebben we mensen in hun kracht gezet door hun persoonlijke verhaal onder begeleiding van een regisseur te laten vertellen en delen met de wereld.

Céline Talens
Meer weten over onze samenwerking met Wijkz? Stuur Céline een bericht.