HomeAgendaVenus & Mars
Agenda
vr 31 mrt 2023
Muziek

Venus & Mars

Nieuwe show met songs over het grote verlangen

Sven Ratzke, entertainer pur sang en een internationale sensatie, bracht publiek en pers de laatste jaren al in vervoering met zijn Bowie-shows. Voorstellingen van hoog niveau en klasse waarin hij legendarische songs naar zijn eigen hand zette, voor ontroering zorgde en met zijn verhalen zijn publiek op een tijdsreis nam met soms hilarische uitstapjes. Want Ratzke heeft een gouden combi: Hij is een fenomenaal zanger en ook een buitengewoon entertainer die elk publiek in zijn ban trekt; of dat nu in New York, Sydney, Berlijn of Enschede is.

Met zijn nieuwe show duikt hij in zijn catalogus van de mooiste songs van de afgelopen eeuw. Songs over het grote verlangen waar iedereen een herinnering aan heeft, maar op deze avond verschijnen ze in compleet nieuw licht. Samen met zijn band vol virtuozen serveert hij het publiek een buitengewoon muzikale avond vol entertainment en internationale klasse. Ratzke raakt, fascineert, verrast en entertaint zijn publiek met deze show van wereldniveau.

‘Venus & Mars’ zal over de halve wereld te zien zijn, onder andere in Berlijn, Hamburg, München, Zürich, London, Sydney, Melbourne, New York en Auckland.

Met nummers van onder anderen Jacques Brel, Nick Cave, Nina Simone, Astor Piazzola, Leonard Cohen, Nina Hagen, Harry Nilsson en uiteraard ook nog een vleugje David Bowie.

Cast: Sven Ratzke met band
Regie: Dirk Groeneveld
Fotograaf: Alek photographer