HomeAgendaTalkin’ Blues ft. The Delta Ladies
Agenda
za 10 feb
Muziek

Talkin’ Blues ft. The Delta Ladies

The Thrill is still here!

Talkin’ Blues is ontstaan in 2016 tijdens een eenmalig tribute optreden op “Jazz in de Gracht” in Den Haag, nét voor de toen overleden BB King. Dat bleek een gouden recept dat door het publiek omarmd werd, en de band maakte een vliegende start. Inmiddels zijn ze al weer een paar jaar uitgebreid met 3 zangeressen – de Delta Ladies – die behalve geweldig zingen ook zorgen voor extra spektakel.

Talkin’ Blues brengt behalve BB-King nummers ook andere klassiekers van o.a. de Mad Dogs & Englishmen ten gehore. Blues met hier en daar een stevige rock-rand. Think Woodstock, Mad Dogs & Englishmen, Cocker, Clapton…Frontman Langerak’s herkenbare stevige gitaarwerk en zang wordt begeleid door het bezielde toetsenwerk en een stampende rythme-sectie.

Laat je meevoeren door de bevlogen zang en dans van de energieke Delta Ladies.
En ja, er staan flink wat blues/rock/soul kilometers op de meter! De band speelt op blues festivals en op diverse grote en kleine podia bij theaters en muziek- en bluescafés door heel Nederland, België en Duitsland.

N.B.: Talkin’ Blues en Theater De Regentes hebben samen een mooi verleden: De band stond in de ‘DNR Blues Club’ van dit theater al meerdere malen voor een enthousiaste én uitverkochte zaal!

The Thrill is still here!

Talkin’ Blues:

Peter Langerak: Vocals/gitaar
Tjaart Venema: Keys/vocals
Paul Robert: Bass/vocals
Sammy de Fretes: Drums

The Delta Ladies:

Jennifer Trel
Dee ten Berge
Sharon Kamp

www.talkingblues.band