HomeAgendaSwingin’ Christmas
Agenda
do 14 dec 2023
Muziek

Swingin’ Christmas

The Legends ft. Michael Varekamp en Tess Merlot

The Legends brengen met hun voorstelling Swingin’ Christmas de kersthits van Louis Armstrong, Nat King Cole en Frank Sinatra naar het theater!

Louis Armstrong schreef geschiedenis met de plaat ‘White Christmas’ maar ook Frank Sinatra, Nat King Cole en Ella Fitzgerald moesten geloven aan het genre waarin Jazz, Blues en Gospel samensmelten. Deze ouderwetse feel good muziek inspireert The Legends o.l.v. trompettist, zanger en verteller Michael Varekamp om een heus kerstprogramma te maken in de geest van ‘Louis!’.  Speciale gast is chansonnière Tess Merlot die afgelopen jaar grote bekendheid kreeg als zangeres. 

Swingin’ Christmas zet je in de arrenslee voor een magisch tocht door ‘Winter Wonderland’. Een avond zwijmelen bij het haardvuur en iedereen die je lief is volmondig de liefde verklaren. ‘Rudolph the Red-nosed Reindeer’, ‘Let it Snow’ en ‘Silent Night’ kunnen dan ook rekenen op hartverwarmende vertolkingen. De meest prachtige songs komen voorbij waarmee het afgelopen jaar van een gouden randje wordt voorzien.

Reacties van media: 
‘Verrukkelijke sfeer bij origineel kerstconcert!’  – ★★★★ NRC

Inleiding 19:30 uur (reserveren verplicht)
Bij de voorstelling wordt een inleiding gegeven door Michael Varekamp en Wiboud Burkens, de producenten, bedenkers en muzikanten van de voorstelling. Gedurende een klein halfuur vertellen zij leuke anekdotes over het maken en spelen van de voorstelling. De inleiding begint om 19.30 uur en er is een beperkt aantal plaatsen, wees er dus snel bij!