HomeAgendaRoeland Drost
Agenda
zo 24 sep 2023
Muziek

Roeland Drost

Solo pianoconcert

Ooievaarspas 50% korting – alleen te koop aan de balie

Indien mogelijk graag eigen (yoga)matje meenemen!

Roeland neemt je mee in zijn neo-klassieke droomlandschappen die hij uit de vleugel tovert. Laat je meevoeren, kom dicht op de vleugel zitten, of neem een matje mee en luister terwijl je ligt. Roeland probeert in zijn concerten de afstand tot het instrument en de artiest zo klein mogelijk te maken.

Je kunt hem kennen van theater Branoul waar hij acteerde en musiceerde in Animal Farm, Onder het Melkwoud, Oblomov en recent tijdens de Theaterdiners met Bob Schwarze. Of je kent hem van Julie Scott; bij haar songs speelt hij al 29 jaar de toetsen. Of je kent hem van Toneelgroep De Appel waar hij in De Storm speelde en muzikaal leiding gaf in De Goede Mens van Sezuan.

10 jaar geleden was hij de pianist / Gerauschmacher bij de stomme film TUVALU in De Regentes die van een spectaculaire live soundtrack werd voorzien. En in 2020 bracht Roeland in de grote zaal van De Regentes zijn tweede soloalbum Labyrinth uit dat hij opnam op de nieuwe vleugel van de grote zaal. In zijn muziek hoor je altijd zijn klassieke roots, en hoor je dat hij veel voor theater heeft geschreven. Maar ook zijn achtergrond als rocker in diverse bands (can_of_be, Fratsen) komt aan het licht, evenals zijn liefde voor de Sinti- en Romamuziek.

Klik hier voor de website van Roeland Drost

https://www.youtube.com/watch?v=Hb0EhSCHJ74