HomeActueelWELKOM NORMAN VAN DARTEL
THEATER DE REGENTES KRIJGT EEN NIEUWE

ZAKELIJK DIRECTEUR

Vanaf half augustus is Norman van Dartel de nieuwe zakelijk directeur van Theater De Regentes. Met zijn ervaring als zakelijk leider van Splendor Amsterdam en zijn brede ervaring bij o.a. het Rotterdams Philharmonisch Orkest, heeft hij alles in huis om De Regentes de komende jaren verder te brengen.

De huidige zakelijk directeur, Berber Kroon, draagt met een positieve beoordeling voor de komende kunstenplanperiode met een gerust hart het stokje over. Na haar enorme inzet voor het theater en team, de Cultuurankers en het Haags Cultuur Overleg, is zij klaar voor een nieuwe stap als adjunct-directeur bij ProDemos.

Na hun intensieve samenwerking van ruim acht jaar lang vertelt artistiek directeur Laudie Vrancken: “Berber heeft De Regentes met veel creativiteit en ondernemerschap ondanks turbulente tijden weten te versterken. Met veel dankbaarheid wensen het team en ik haar heel veel plezier en succes op haar nieuwe plek. We kijken uit naar de samenwerking met Norman, die met een frisse blik van buiten vast weer nieuwe kansen en mogelijkheden voor ons prachtige theater ziet!”

Foto door: Foppe Schut