HomeAgendaVoorronde Cameretten 2023
Agenda
do 14 sep 2023
Kleinkunst & Cabaret

Voorronde Cameretten 2023

Dé cabaretkweekvijver van Nederland

Ooievaarspas 50% korting – alleen te koop aan de balie

Cameretten heeft sinds 1966 oog voor nieuw cabarettalent en ontdekt elk jaar de echte comedyparels van de Nederlandse podia. Cameretten Festival gaat op zoek naar een nieuwe generatie cabaretiers en comedians die de stap naar het grote podium willen maken. Benieuwd welk kakelvers talent we dit jaar ontdekken?

Kom naar een van de voorrondes in Theater De Regentes en Theater Dakota en beleef een spannende avond met hilarische grappen, herkenbare typetjes, ongemakkelijke sketches en muzikale juweeltjes. Per avond spelen vijf cabaretiers een deel van hun programma. Na drie voorrondes worden er zes acts gekozen die doorstromen naar de halve finales in Diligentia in november.

Deze cabaretiers straalden eerder op het podium van Cameretten en hebben het pad vrijgemaakt voor een nieuwe generatie aanstormend talent: Brigitte Kaandorp, Plien en Bianca, Theo Maassen, Richard Groenendijk, Ronald Goedemondt, Daniël Arends, Jandino Asporaat, René van Meurs, Patrick Laureij, Alex Ploeg, Janneke de Bijl, Andries Tunru en vele anderen. 

Deelnemers
Doris Bagijn
Vincent Matthijsse
Amro Kasr
BeerKatVis
Yannick Joos