HomeAgendaTheta Sessions
Agenda
Meerdere data

Theta Sessions

a micro holiday

Wees welkom om deel te nemen aan de 3e editie van Theta-Session.

Een Theta-Session neem je liggend door. Tijdens de sessie staat een veilige space bovenaan en wordt je door middel van een ceremoniële dosis kop cacao ingeleid met een ademhaling oefening en mag jij je mee laten voeren door de elektronische geluiden aangevuld met akoestische klanken.

Deze unieke methoden geleidt jou naar de theta hersengolven. Deze staat is vergelijkbaar als een meditatieve staat en de staat welke je bereikt net voordat je in slaap valt, wat resulteert dat je zenuwstelsel afschakelt en opgeslagen stress je lichaam uit kan vloeien. De combinatie om in deze staat te zijn als je wakker bent heeft het gevolg dat je meer overzicht krijgt in jezelf en er ruimte voor creativiteit kan ontstaan. Van tevoren is er ruimte om rustig te arriveren, achteraf krijg je de tijd om rustig te landen en is er drinken & snacks voor iedereen.

  • Inloop: 19:00
  • Sessie 19:30 – 21:30

Benieuwd naar wie wij zijn of vragen over rauwe cacao? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Je kunt je daar ook aanmelden om een keer deel te nemen. Inschrijving: https://www.theta-session.com
€32,50 als je je eigen matrasje/matje meeneemt
€35,- als je gebruik wilt maken van een luchtbedje

Veel liefs,

Randy, Ernesto en het Theta-Session team