HomeAgendaMusical Autumn Nights
Agenda
wo 11 okt 2023
Musical

Musical Autumn Nights

Beleef de magie van Broadway en West End in één avond

Welkom bij ‘Musical Autumn Nights’, het theaterconcert dat je meeneemt op een onvergetelijke reis door de wereld van musicals.

Na het succes van vorig jaar zijn we terug met een geheel nieuwe cast! Geniet van Tessa Sunniva van Tol (The Little Mermaid & Anastasia), Anne Appelo (The Lion King & The Bodyguard), Sanne den Besten (Mamma Mia! & The Sound of Music), David van den Tempel (Soldaat van Oranje & Evita) en Shay Lachman (Aladdin & Spring Awakening) die samen met een live band én een groot koor de meest iconische nummers uit de musicalgeschiedenis ten gehore brengen. Van klassiekers als The Phantom of the Opera en Les Misérables tot moderne hits als Hamilton en Dear Evan Hansen. Daarnaast vormen de leden van Theatergroep SPOT het ensemble van de productie.

Maar ‘Musical Autumn Nights’ is meer dan alleen een concert. Het is een avond vol entertainment. Naast onze vijf top-solisten hebben we elke voorstelling een groots koor. En als kers op de taart is er ook nog een live-band dat de muziek tot leven brengt waardoor je de nummers op een compleet nieuwe manier ervaart. Of je nu een die-hard musicalfan bent of gewoon op zoek bent naar een avondje uit vol muziek en plezier, ‘Musical Autumn Nights’ heeft voor elk wat wils.