HomeAgendaMusical Autumn Nights
Agenda
do 10 okt
Musical

Musical Autumn Nights

In het najaar van 2024 keert de succesvolle theatertournee ‘Musical Autumn Nights’ terug voor een derde seizoen, en het belooft een avond vol betovering en emotie te worden. Na de overweldigende respons op de theatertournees van 2022 en 2023 is er wederom besloten om een indrukwekkend en toch intiem theaterconcert neer te zetten.

‘Musical Autumn Nights’ biedt een unieke ervaring voor zowel die-hard musicalfans als mensen die op zoek zijn naar een avond vol muziek en entertainment. Op het podium staan vijf getalenteerde musicalsolisten die hun sporen verdiend hebben met rollen in diverse musicalproducties. Samen brengen zij de meest iconische nummers uit de musicalgeschiedenis ten gehore, variërend van tijdloze klassiekers tot moderne hits. Maar ook de onbekendere musicalnummers zullen de revue passeren.

De line-up bestaat in Den Haag uit o.a. René van Kooten (Les Misérables, Mamma Mia) en Anne Appelo (Hair, The Lion King) en Annefleur van den Berg (Shrek, Les Miserables).

Mis deze kans niet om de magie van musicals te ervaren in ‘Musical Autumn Nights’. Of je nu geniet van de klassiekers uit de gouden dagen van Broadway of de moderne hits van het West End, deze voorstelling neemt je mee op een reis door de rijke geschiedenis van musicaltheater. Reserveer nu je tickets en dompel jezelf onder in de wereld van ‘Musical Autumn Nights’, waar de passie voor muziek en theater samenkomen voor een onvergetelijke avond uit.