HomeAgendaLittle shop of horrors
Agenda
Meerdere data
Theater

Little shop of horrors

Vrije Theater School

Dit is een sci-fi horrorkomedie, liefdesverhaal en doo-wop- en rockmusical in één:
Het stuk met muziek van Alan Menken en verhaal en liedteksten van Howard Ashman werd begin jaren ‘80 al snel één van de meest geliefde Broadway musicals aller tijden.

Het verhaal volgt de ongelukkige Seymour, bediende in een armzalige bloemenwinkel in een verpauperde stadswijk. Hier kweekt hij een grappige vleesetende plant, Audrey II, die een regelrechte hit bij de klanten blijkt te zijn. Seymour geniet van de roem en het fortuin dat zijn steeds groter wordende plant voor hem genereert. Hiermee hoopt hij eindelijk zijn collega Audrey te kunnen laten zien dat zij het meisje van zijn dromen is. Terwijl Seymour de buitenaardse oorsprong van Audrey II en haar onstilbare honger naar wereldheerschappij ontdekt, leert hij een wijze les: “Planten niet voeren!”

Dit prachtige werk is, na het succesvolle FOXTROT uit 2023, de tweede productie van de Productieklas 18+ van de Haagse Vrije Theaterschool, die dit seizoen haar 10-jarig jubileum viert. LITTLE SHOP OF HORRORS laat al hun talent en enthousiasme voor toneelspel, zang en dans tot in detail zien. LITTLE SHOP OF HORRORS is geschikt voor een publiek vanaf ongeveer 8 jaar en wordt geheel in het Nederlands gezongen en gesproken.

Credits
Regie Milena Wittermans
Choreografie Caspar Bik
Zangdocent en Vocal Coach Luka den Boer
Productie Jordan Tuinman

Cast
Dani Boting, Samuel van Duuren, Kleïs Filé, Jadore Felzer, Damei de Goede, Eva van der Heijden, Elsbeth Italianer, Ewijn Lammertink, Eline Pellikaan, Rosalie Pfeiffer, Guido Pyasta, Jonathan Roerdink, Odyaba Sylla, Olivia Vermast, Annemijn Vlug, Hendrik Vlug, Mare Wilzing, Luna de Wit, Julia van Zaalen

Vrijdag 11 april 2024 20:00u. Cast A
Zaterdag 13 april 2024 14:00u. Cast A
Zaterdag 13 april 2024 20:00u. Cast B
Zondag 14 april 2024 14:00u. Cast B

Email info@vrijetheaterschool.nl
Website www.vrijetheaterschool.nl