HomeEducatieHermanno-saurus Rex (groep 5 t/m 8)
Agenda
Educatie & Schooltheater

Hermanno-saurus Rex (groep 5 t/m 8)

De Hermannen nemen je mee terug in de tijd in deze fantasievolle familievoorstelling.

De Hermannen nemen je mee terug in de tijd in deze fantasievolle familievoorstelling.

De broertjes Herman en Herman hebben een geweldig apparaat: een recyclemachine. Je gooit je troep erin en de machine maakt er prachtige nieuwe spullen van: een leeg eierdoosje, drie bananenschillen en een oude paperclip. En voilà: een nieuw skateboard!

Die machine hebben ze gekregen van hun vader Herman, die hem weer heeft gekregen van zijn vader. Ook Herman. Ze komen dus uit een echte recyclefamilie en het begon allemaal bij de allereerste hergebruiker: de Hermannosaurus Rex. Maar wat nou als die recyclemachine kapot gaat? En wat nou als er een monsterlijke berg vuilnis hun kant op komt? En wat nou als ze ook nog ruzie krijgen omdat Herman het altijd beter weet dan Herman? Is dit het einde van de originele recyclemachine?

Deze knotsgekke voorstelling van de makers van cabaretgroep Oeloek gaat over creativiteit, duurzaamheid en het betere knutselwerk. Via een doldwaze achtbaan van gekke teksten, grappige liedjes en fysieke capriolen laten de Hermannen zien dat iedereen een Herman kan zijn.