HomeDoe meeDoe je mee met de zomerexpo?
Agenda
Meerdere data
Expositie & Doe mee

Doe je mee met de zomerexpo?

ADEMPAUZE

Een bomvolle agenda, niks willen missen, héél veel verplichtingen en een wereld die maar doordraait. Dan kan je af en toe best een adempauze gebruiken… maar hoe geef je dat vorm? Hoe ziet jouw adempauze eruit? Laat het zien tijdens de Zomerexpo!

Voorwaarden
Het werk moet zelfgemaakt zijn en iedereen die in Segbroek woont, werkt, of anderszins betrokken is bij het stadsdeel en het theater kan meedoen. Het werk moet passen binnen het thema: ADEMPAUZE.

Jury
De deskundige TDR-Expositie-jury bestaande uit Sabina Trompert, Alice W. Bakker en Odette van Dijk. maakt uit alle inzendingen een selectie, waarop het publiek vervolgens online kan stemmen. Over de voorselectie kan niet worden gecorrespondeerd.

Discipline
Beeldend, dus alles wat (veilig) kan hangen en staan in ons Theater Café en Foyer. Heb je iets moois gemaakt dat meer geschikt is voor een livepresentatie (voordracht, dans, muziek, lied, gedicht) dan is er niet meteen een plek in de expositie, maar wellicht wel een podiumplek tijdens de feestelijke opening of afsluiting van de expositie.

Wil je meedoen?
Maak een goede foto of filmpje of opname en stuur die samen met een korte toelichting van maximaal 50 woorden, met je naam, mailadres én telefoonnummer naar mail@theaterderegentes.nl o.v.v. Adempauze. Zorg ervoor dat je aanmelding uiterlijk op 20 mei 2024 binnen is.

Selectie
Uiterlijk op 23 mei hoor je of je werk geselecteerd is.

Inleveren van het werk
28 en 29 mei

Opening Expositie vrijdag
7 juni 2024

Sluiting Expositie
eind september 2024