HomeAgendaCall me by your name
Agenda
wo 14 feb
Film

Call me by your name

Valentijn Special

Valentijnsdag nadert snel en wat is er romantischer dan een klassieke date met een betoverende film? Bij ons draait alles om liefde en de magie van het witte doek. Dus laat de last-minute cadeauzorgen achterwege en omarm de tijdloze charme van een romantische filmavond. Geniet van een speciaal liefdesdrankje tijdens de voorstelling.

Het is zomer 1983. De 24-jarige Amerikaanse onderzoeksassistent Oliver (Hammer) komt naar Noord-Italië om professor Perlman bij te staan. En maakt grote indruk op diens zeventienjarige zoon Elio (Chalamet), die tot zijn eigen schrik en verbazing verliefd wordt op Oliver. Met prijzen overladen verfilming van André Acimans gelijknamige roman door de Italiaan Guadagnino (bekend van I Am Love en A Bigger Splash). Alle lof is begrijpelijk, want Call Me by Your Name is een fantastische film. Sprankelend, intiem en eerlijk.

Call Me by Your Name is een Italiaans-Amerikaanse film uit 2017 die geregisseerd werd door Luca Guadagnino. Het is een verfilming van de gelijknamige roman van schrijver André Aciman. De hoofdrollen worden vertolkt door Timothée Chalamet, Armie Hammer en Michael Stuhlbarg.