HomeAgendaKrokus Kabaal | Baaaaaard 6+
Agenda
Meerdere data
Festival & Jeugd

Krokus Kabaal | Baaaaaard 6+

Fris, Maas Theater en Dans

Plukken haar op je bovenlip, dons op je wangen en een touwenbos aan je kin. Waarom dragen volwassen mensen baarden? Zij hebben toch altijd kriebel onder hun neus? Etensresten van eergisteren onder hun oren? Muisjes bij hun mondhoek? Waarom zou iemand een baard willen, in vredesnaam? Wil de baarddrager iets verbergen? Iets wat niemand mag zien?

Welkom bij Baaaaard. Maar wees voorbereid, want dit is niet zomaar een baard. Dit is de grootste baard van de wereld. En dit is niet zomaar de grootste baard van de wereld. In deze grootste baard van de wereld gebeuren vreemde dingen. Vreemde dingen die wij mensen misschien helemaal niet kunnen begrijpen, hoeveel vragen wij ook stellen.

Het Fris-onderzoek van Baaaaard is een vooronderzoek voor de gelijknamige jeugdvoorstelling die Milan van Hensbroek en Calle de Hoog in de toekomst willen ontwikkelen. Baaaaard wordt een fysieke voorstelling waarin brutaal getwijfeld wordt of het klopt dat hoe ouder je bent, hoe wijzer je bent. Is het niet juist plezierig om iets niet te weten, en uit te kijken naar wat je nog niet kent? Baaaaard is een ode aan grip verliezen en vertwijfeld in het leven staan.

Calle en Milan zoeken naar theatrale elementen die spelen met de verwachting en de spanning van het niet-weten. Hun vertrekpunt hiervoor is een enorme baard waaruit elementen verschijnen en weer weggaan. De presentatie is het resultaat van een kleine week werken en zal ongeveer 15 a 20 minuten duren.

Dit is een try-out in samenwerking met Maas Theater en Dans.
Let op! Koop een kaartje van €0,- om te reserveren voor deze gratis voorstelling.

Duur: 15-12 minuten