HomeActueelVacature: Productiemedewerker
Vacature:

productiemedewerker

Word jij onze nieuwe collega? Theater De Regentes heeft per direct plek voor een

Productiemedewerker (28 uur)

Theater De Regentes is een bruisend buurttheater en Cultuuranker van stadsdeel Segbroek in Den Haag. Het theater is gevestigd in een unieke locatie: een voormalig 100-jaar oud zwembad. Jaarlijks ontvangen we 40.000 bezoekers met een divers programma met dans, muziek, film, festivals, community-art en participatieprojecten. We werken met een betaald kernteam dat 100 vrijwilligers aanstuurt. Het productieteam bestaat uit drie vaste medewerkers, vijf freelancers en 13 vrijwilligers.

Wat ga je doen? De productiemedewerker verricht alle werkzaamheden die nodig zijn om een voorstelling of activiteit in het theater goed te laten verlopen. Van het vooraf opvragen en verzamelen van (technische) gegevens die nodig zijn om een voorstelling te produceren, tot de begeleiding van gezelschappen en uitvoerende werkzaamheden op de vloer. Het voorbereidende werk doe je overdag op vaste dagen, daarnaast bestaat je werk deels ook uit uitvoering van producties die in avonduren en/of het weekend plaatsvinden. Je werkt binnen het team samen met de vaste productiemedewerkers en wordt aangestuurd door de teamleider.

Wie zoeken wij?

· Een enthousiaste, daadkrachtige collega die gewend is planmatig te werken.
· Een teamplayer met een flexibele instelling die graag initiatief neemt.
· We vinden het belangrijk dat je ook in hectische of complexe situaties het overzicht kunt bewaren.
· Je beschikt over relevante werkervaring en bent bereid om ook diensten in de avonden en het weekend te werken.
· Ervaring met Yesplan, bezit van BHV en ervaring met werken met vrijwilligers is een pré.
· Bij voorkeur ben je woonachtig in Den Haag.

Wij bieden:

· Een dienstverband voor 28 uur per week. Voor het salaris wordt gekeken naar schaal 5-6 van de cao Nederlandse Podia.
· Een leuke, afwisselende en uitdagende functie binnen een enthousiast en collegiaal team.
· Een open en welkome werkplek. We zetten ons actief in om een theater te zijn waar iedereen zichzelf kan zijn en de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. We kijken uit naar nieuwe collega’s met verschillende perspectieven die de diversiteit binnen ons team kunnen versterken.
· Een jaarcontract en bij goed functioneren mogelijkheid tot verlenging.

Interesse? We zien je sollicitatie, bestaande uit een motivatie op een manier die bij jou past en een actueel CV graag tegemoet uiterlijk 30 november per mail, via hr@theaterderegentes.nl. Gesprekken vinden plaats in de week van 11 december. Voor meer informatie kun je per mail contact opnemen met Mitchel Aldus (Teamleider Productie) mitchel@theaterderegentes.nl. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.